Ferma Babeț

O viață de om în găsirea gustului desăvârsit

Plecat din satul Dacia de lângă Rupea acum 48 de ani, domnul Babeț în a încercat și a și reușit în toată această perioadă să perfecționeze tradiția procesării cărnurilor moștenită în familie de-a lungul generațiilor.
După 48 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul fabricării mezelurilor, a reușit să definească ca standard de calitate șmag-ul desăvârșit al cârnaților, al jamboanelor, al produselor din carne pregătite pentru păstrare peste iarnă sau pur și simplu consumate la ospețele românilor în zile de mare sărbătoare.

Secretul produselor Babeț este ascuns în carnea provenită de la crescătorii mici din Țara Bârsei, aceasta fiind o modalitate a dumnealui de a sprijini gospodăriile țărănești cu care a cultivat un parteneriat de aproape 30 de ani. Alături de calitatea materiei prime care este carnea, un alt secret este faptul că produsele sale nu conțin niciun aditiv alimentar. Gustul bun, desăvîrșit, șmag-ul produselor sale este dat exclusiv de folosirea condimentelor tradiționale: sare, piper, cimbru, rozmarin, coriandru, toate acestea având darul de a le oferi oamenilor savoarea Țării Bârsei.

Magazin Șmag din Țara Bârsei – Brașov
Str. 13 Decembrie, Nr.129, parter, Sc.B, ap.1; Blocul ISARAN
Program: Luni – duminică: 08:30 – 20:00

sau magazinele din:
Str. Zizinului nr.6
Str. Emanoil Bernfeld nr.7