Despre Smag

,

Smag din tara barsei

Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale Brașov vă aduce ȘMAG-ul din Țara Bârsei

Țara Bârsei cunoscută ca fiind depresiunea Brașovului este situată în zona dintre Pădurea Bogății la nord spre Rupea, Munții Piatra Mare, Postăvaru și localitatea Bran la sud spre Câmpulung Muscel, Munții Perşani şi Măgura Codlei la vest spre Sibiu și râurile Tărlung, Râul Negru și Olt spre est. 

Țara Bârsei este acel loc în care timpul parcă a încremenit… și lucrurile vor să păstreze în ele acea savoare care ne aduce mereu aminte de gusturile copilăriei noastre. De-a lungul generațiilor, singurul lucru care s-a schimbat este modul în care extragem ceea ce este mai bun de la natură… gustul autentic!

Fiecare zi, ne face să ne descoperim, ne face să devenim mai buni în ceea ce facem, ne face să demonstrăm că putem duce mai departe tradiția și respectul pentru natură, pentru pământ, pentru animale, pentru tradiție, pentru oameni!

Așa am ajuns la convingerea că odată cu fiecare generație, prin ceea ce producem, demonstrăm că obiectivul nostru este acela de a oferi semenilor noștri produse făcute cu trudă, capabile să ofere bucuria gustului autentic, natural sănătos…

Fiecare membru al Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale Brașov aduce sub marca ȘMAG produse autentice făcute cu trudă, capabile să ofere bucuria gustului natural sănătos. De generații am învățat că ce-i natural e sănătos! Și asta vrem să transmitem zi de zi oamenilor… Șmag-ul produselor noastre, a delicatesurilor din Țara Bârsei este angajamentul nostru față de oamenii care consumă produsele noastre! Este rațiunea noastră de a fi…

logo smag din tara barsei

Secretele produselor naturale

În spatele fiecărui produs se ascunde taina trudei, răbdării și a respectului…

Respectul pentru natură...

Vaca bruna pășeste pe pășune vara.

An de an, pământul ne oferă bogăția sa… hrana noastră! Modul în care protejăm natura este unul în care ne străduim să îi arătăm respectul nostru.

An de an, generație după generație, dăm atenție pământului și facem toate eforturile să îi păstrăm capacitatea de a ne oferi vitaminele, mineralele și microelementele care dau savoare produselor noastre. Utilizarea tehnologiei organice, utilizarea produselor naturale, a semințelor certificate ecologic, repectarea ciclurilor de producție non-intensivă, ne permit să păstrăm intactă această capacitate a pământului. Așa ne arătăm respectul pentru natură… Sănătatea produselor noastre, pornește de aici, din natură. Dacă o păstrăm curată atunci și produsele noastre vor fi naturale și sănătoase.

Respectul pentru tradiție...

Pastor de la Ferma Catean

Suntem familii de fermieri care de generații încercăm să atingem perfecțiunea în ceea ce facem. Iar ceea ce facem este viața noastră!

Nu știm să facem altceva decât să iubim natura, animalele, să ne perfecționăm permanent modul în care procesă materia primă oferind oamenilor, clienților noștri produse naturale, sănătoase. De generații, oferim oamenilor delicatesurile Țării Bârsei, oferim șmag-ul Țării Bârsei… Și facem acest lucru într-un deplin respect pentru tradiție, pentru acea tradiție care își permite luxul să se modernizeze, ținând pasul cu tehnologia, fără a pierde însă răbdarea și tihna de care are nevoie obținerea unui produs capabil să înglobeze acel șmag, acea savoare pe care fiecare dintre noi încearcă să o regăsească… gustul tradiției…

Respectul pentru animale...

Respect pentru animale

De generații am învățam să respectăm animalele noastre. Oferindu-le un furaj de calitate, asigurându-ne de sănătatea lor, avem garanția că răsplata pe care o primim înseamnă obținerea unei materii prime de calitate.

De generații, am învățat să respectăm animalele, ferma noastră, produsele noastre. Ele sunt esența pentru păstrarea șmag-ului Țării Bârsei. An de an, anotimp după anotimp, zi de zi, viața noastră se identifică cu animalele din fermele noastre… lor le dedicăm tot timpul nostru. Le îngrijim, le hrănim, ne asigurăm că în permanență sunt sănătoase și beneficiază de acea bunăstare capabilă să genereze sănătatea și naturalețea produselor noastre… capabile să ofere șmag-ul Țării Bârsei…

Fiecare zi e o descoperire, un imbold de a deveni mai buni, o dorinta de a demonstra ca traditia, respectul fata de natura si traditie trebuie duse mai departe.